#

У "Борисполі" хлопець намагався провести на територію України контрабанду ліків (ВІДЕО)

29.12.2019 07:07
У "Борисполі" хлопець намагався провести на територію України контрабанду ліків (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В аеропорту "Бориспіль" 25-річний хлопець намагався провести на територію України без дозвільних документів близько 200 одиниць медичних препаратів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Faсebook.

За інформацією оперативного підрозділу Окремого контрольно- пропускного пункту "Київ" спільно з прикордонниками відділу "Бориспіль" та співробітниками митного поста виявлено медпрепарати, які громадянин намагався перемістити з прихованням від контролю.

25-річний українець обрав смугу "зелений коридор", ймовірно сподіваючись, що його ручну поклажу та багаж ніхто оглядати не буде. Втім, на нього вже чекали правоохоронці. Згодом під час огляду, прикордонники спільно з митниками, виявили близько 200 одиниць медичних препаратів.

Наразі сума виявленого сягає близько 44 тисяч доларів США.

Також нагадаємо, що 27 грудня у селі Гора Бориспільського району вночі водій протаранив будівлю фітнес-клубу, за попередньою інформацією чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: