#

У "Борисполі" іранець намагався дати хабар прикордонникам та проникнути до України (ФОТО)

20.09.2020 15:20
У "Борисполі" іранець намагався дати хабар прикордонникам та проникнути до України (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в аеропорту "Бориспіль" громадянин Ірану хотів дати хабар прикордонникам, аби ті пропустили його до України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Під час заходів контролю пасажирів, які прибули з Єревана, прикордонники довели громадянину Ірану обмеження щодо в’їзду в Україну, які діють стосовно іноземців.

Однак чоловік, який прямував ще зі своїми двома товаришами, спробував надати прикордоннику 3 тисячі доларів неправомірної вигоди за перегляд рішення про відмову у пропуску через державний кордон та сприяння в безперешкодному в’їзді на територію України. Чоловік розповів, що, нібито, їде в Україну з метою працевлаштування.

Прикордонники від хабаря відмовились, натомість поінформували компетентні органи. Співробітниками ГВ внутрішньої та власної безпеки "Центр" Держприкордонслужби правопорушення задокументовано та направлено повідомлення до Нацполіції за ч.1 ст. 369 КК України.

Іноземцю заборонено в’їзд на територію України терміном на три роки.

Нагадаємо, що 18 вересня працівники Київської митниці Держмитслужби затримали 32-річного громадянина Туреччини, який хотів вивезти до Іраку 28 кг бурштину.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: