#

У "Борисполі" Ляшко побився з народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом (ВІДЕО)

07.11.2019 06:25
У "Борисполі" Ляшко побився з народним депутатом від "Слуги народу" Андрієм Герусом (ВІДЕО)
Андрій Герус

Учора, 6 листопада, у Залі офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль" сталася бійка між лідером Радикальної партії Олегом Ляшко та нардепом від "Слуги народу" і головою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "112 Україна".

Бійка між лідером Радикальної партії Олегом Ляшко та нардепом від "Слуги народу" і головою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом сталася прямо в аеропорту "Бориспіль". Ляшко стверджував, що депутат від "Слуги народу" працює в інтересах Кремля.

Герус на своїй сторінці у Facebook каже:

"Відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий усіма Ляшко мене очікував в аеропорту "Бориспіль", щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовують "немонополіста", і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес. Звісно ж, претензія Ляшка – це імпорт електроенергії".

На щастя чи на превеликий жаль, постраждала лише сорочка Андрія Геруса.

"Все нормально, постраждала тільки сорочка. Такі видатні результати – це спільна робота Олега Ляшка та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися".

Також нагадаємо, що депутат-мажоритарник від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк пройшла тестування на поліграфі у приміщенні фінансового комітету Верховної ради.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: