#

У "Борисполі" митники виявили 100 тисяч пачок сигарет із фруктовими смаками (ФОТО)

02.02.2021 15:40
У "Борисполі" митники виявили 100 тисяч пачок сигарет із фруктовими смаками (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У аеропорту "Бориспіль" виявили спробу незаконного ввезення з ОАЕ в Україну сигарет ТМ "Manchester" на суму 1,4 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київська митниця" у Faсebook.

За авіаційною накладною двома літаками через аеропорт "Бориспіль" від арабських підприємців з Дубаї на адресу мешканця Запоріжжя мали прибути товари широкого вжитку.

Замість зазначених товарів у консолідованому вантажі київськими митниками виявлено значну кількість сигарет ТМ "Manchester" з різним вмістом нікотину, як класичних, так і з фруктовими смаками.

За остаточними підрахунками, виявлено 100 тисяч пачок сигарет, які переміщувалися у двохстах коробках по 50 блоків у кожній. Загальна вага сигарет – понад 2 тонни.

Заходи по упередженню незаконного ввезення в Україну підакцизних товарів проведено співробітниками митного поста "Бориспіль" Київської митниці Держмитслужби за оперативною інформацією СБУ, спільно з прикордонниками.

На даний час вантаж вилучено.

Нагадаємо, що 1 лютого у Борисполі відбулося відкриття відділу "Жіноче здоров’я" КНП "Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", де відтепер жінки громади зможуть отримати консультацію та при необхідності пройти повний спектр лабораторних обстежень.



Читати "Моя Київщина" у Telegram