#

У Борисполі відкрили новий відділ жіночого здоров’я

02.02.2021 13:48
У Борисполі відкрили новий відділ жіночого здоров’я
Фото з місця події

Учора, 1 лютого, у Борисполі відбулося відкриття відділу "Жіноче здоров’я" КНП "Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги", де відтепер жінки громади зможуть отримати консультацію та при необхідності пройти повний спектр лабораторних обстежень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

На капітальний ремонт приміщення з міського бюджету виділили 1512,3 тис грн. Проєктні роботи виконував ФОП Кулик Є.С., ремонтні роботи – ФОП Дробот Д.В.

У приміщенні п’ять кабінетів для лікарів та кабінет для розміщення мамографа. Прийом вестимуть два лікарі-гінекологи.

Амбулаторія оснащена сучасним діагностичним обладнанням, у тому числі мамографічним комплексом GIОTTO IMAGE-3DL, використання якого дозволяє забезпечити раннє виявлення та лікування онкологічних захворювань жіночої репродуктивної системи, та ультразвуковою діагностичною системою XARIO-100, що дає змогу проводити розширений спектр діагностичних досліджень.

Відділ "Жіноче здоров’я" знаходиться адресою вулиця Чехова, 2.

Також нагадаємо, що Служба безпеки України заблокувала в міжнародному аеропорту "Бориспіль" спробу незаконного ввезення на митну територію нашої держави великої партії сигарет.

May be an image of у приміщенні

May be an image of 1 особа та у приміщенні

May be an image of 1 особа, стоїть та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Facebook