#

У Борисполі на коронавірус захворіло немовля (ВІДЕО)

15.04.2020 10:27
У Борисполі на коронавірус захворіло немовля (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в місті Бориспіль найменшому хворому на COVID-19 всього два місяці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеканал "Бориспіль".

Загалом ситуацію у місті окреслила заступниця міського голови Людмила Пасенко. Жінка зазначає, що в Борисполі станом на 14 квітня зафіксовано 11 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом. Зауважимо, що 10 хворих наразі перебувають на лікуванні у медзакладах. До того ж, жінка розповіла, що найменшому пацієнту, у якого виявили COVID-19 всього два місяці, а найстаршому - 60 років.

"Якщо говорити про вікову категорію, то з цих 11 осіб у нас є одна дитина віком два місяці, від 21 до 30 років - троє хворих, від 31 до 40 років також троє осіб і по два чоловіка від 41 до 50 та від 51 до 60 років", - зазначає Людмила Пасенко.

Слід сказати, що у першої хворої на коронавірус повторний тест показав негативний результат. Наразі жінка одужала та вже виписана з лікарні.

Нагадаємо, що в період карантину "Бориспіль" залишається єдиним працюючим в Україні аеропортом, однак це тільки на папері, на практиці – функціонує лише на 5% від своїх потужностей, а 4 тисячі співробітників аеропорту – без роботи.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: