#

У "Борисполі" навчатимуться кінологи для усіх аеропортів України

19.01.2021 13:55
У "Борисполі" навчатимуться кінологи для усіх аеропортів України
Фото з мережі Інтернет

Кінологічні служби для усіх українських аеропортів будуть проходити курс навчання у Кінологічному навчально-тренувальному центрі міжнародного аеропорту "Бориспіль", який отримав сертифікат

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Сьогодні це єдиний в Україні центр, який готує кінологічні групи для роботи в цивільній авіації відповідно до стандартів ICAO та має відповідну матеріально-технічну базу, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що навчальна програма кінологічного центру в Борисполі передбачає первинну підготовку персоналу, який здійснює контроль за безпекою пасажирів і багажу, що забезпечує безпеку вантажу та пошти за допомогою спеціально навчених пошуку запахів прихованих вибухових речовин службових собак.

Робочі процедури відпрацьовуватимуть біля злітно-посадкової смуги на літаку-тренажері Boeing 737, навколо якого розташована справжня перонна техніка - трапи, електрокари, навантажувачі, перонні автобуси, інші засоби перонної механізації.

Також нагадаємо, що у суботу, 16 січня, в аеропорту "Бориспіль" у 21-річного іноземця серед особистих речей прикордонники виявили 0,5 кг кокаїну.

Кінологічний навчально-тренувальний центр міжнародного аеропорту Бориспіль отримав сертифікат державіаслужби для подальшого навчання кінологів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: