#

У Борисполі незабаром з’явиться мультифункціональний спортивний майданчик (ФОТО)

14.05.2020 17:50
У Борисполі незабаром з’явиться мультифункціональний спортивний майданчик (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 13 травня, начальник Управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв завітав до Борисполя з робочим візитом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Разом з керівництвом міста Тимофєєв переглянув проєктно-кошторисну документацію з будівництва спортивного майданчика та проінспектував місце розташування об’єкта.

Мультифункціональний майданчик з гумовим покриттям для занять ігровими видами спорту розміром 42х22 м буде облаштовано по вулиці Головатого 32-а.

Керівництво міста ознайомило Тимофєєва з проєктом реконструкції баскетбольно-волейбольного майданчика у мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту, який планується реалізувати на умовах співфінансування в рамках обласної програми "Київщина спортивная". Прийнято рішення збудувати цей спортивний об'єкт на території Бориспільського НВК ''Ліцей ''Дизайн-освіта'' ім. Павла Чубинського". Також у наших планах збудувати футбольне поле зі штучним покриттям за кошти міського бюджету. Проєкти всі виготовлено, експертні висновки отримано. На черзі - виділення коштів, проведення тендерних процедур, вибір виконавців робіт. Працюємо заради здоров'я наших дітей! - коментує Людмила Пасенко, заступниця міського голови.

Нагадаємо, що в селах Володинівка Баришівського району та смт Баришівка цьогоріч планують побудувати майданчик для Workout із тренажерами та мультифункціональний майданчик.




Читати "Моя Київщина" у Telegram