#

У "Борисполі" пакистанець так не хотів повертатись додому, що намагався дати хабар

01.06.2018 06:58
У "Борисполі" пакистанець так не хотів повертатись додому, що намагався дати хабар

Громадянин Пакистану намагався дати 1200$ хабара інспектору прикордонної служби Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" за безперешкодний пропуск на територію України у пункті пропуску "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Іноземець прибув 30 травня ввечері, однак під час проходження прикордонного контролю не зміг підтвердити мети своєї поїздки в Україну. Тому за ст.8 п.4 ЗУ «Про прикордонний контроль» йому було заборонено в’їзд в нашу країну.

На наступний день під час прямування на зворотний рейс чоловік вирішив підкупити прикордонників та запропонував військовослужбовцю Держприкордонслужби 1200 $.

Прикордонник відмовився від неправомірних коштів та повідомив співробітників поліції.

За фактом виявленого правопорушення військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, кілька днів тому в аеропорту «Бориспіль» громадянин Нігерії намагався заплатити прикордоннику 300 $, аби його незаконно пропустили на територію України. На дану пропозицію інспектор прикордонної служби не погодився та роз'яснив іноземцю про кримінальну відповідальність за такі дії згідно з чинним законодавством України. Громадянина Нігерії також було затримано військовою прокуратурою для прийняття  подальших правових рішень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: