#

У Борисполі поліцейські виявили у нетверезого водія мотоциклу наркотичні речовини (ФОТО)

26.10.2020 11:29
У Борисполі поліцейські виявили у нетверезого водія мотоциклу наркотичні речовини (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 25 жовтня, близько 23-ї години на вулиці Київський Шлях інспектори зупинили 26-річного водія мотоциклу Forte FT, який рухався тротуаром

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Водієм мотоциклу виявився 26-річний киянин. У ході спілкування з юнаком правоохоронці виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти тест, результат якого показав 1,61 проміле. Це більше ніж у 8 разів перевищує норму.

На питання патрульних чи має він при собі заборонені речовини, мотоцикліст дістав з кишені пачку з-під цигарок. Усередині знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору, ймовірно, наркотична. Зі слів порушника – це амфетамін для власного вживання.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу на місце події для встановлення всіх обставин. Слідчі, в свою чергу, вилучили наркотичну речовину у затриманого.

Патрульні склали на водія адміністративний протокол за частиною першою статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за частиною другою статті 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування) КУпАП.

Нагадаємо, що бориспільські правоохоронці затримали 44-річного чоловіка, який подав неправильні персональні відомості, щоб проголосувати за кандидата у депутати від однієї з політичних партій.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: