#

У "Борисполі" попалися троє іноземців із фейковими документами

06.05.2021 17:02
У "Борисполі" попалися троє іноземців із фейковими документами
Фото з мережі Інтернет

Учора, 5 травня, трьох іноземців із фальшивими документами виявили у "Борисполі"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Зазначимо, що у двох осіб, які надали на перевірку закордонні паспорти громадян Гани та Бангладеш, прикордонники виявили ознаки повної підробки візових етикеток Польщі. У ході опитування встановлено, що вони мають посвідки на тимчасове проживання на території України. Також іноземці розповіли, що підроблені візові етикетки придбали в Україні у невідомих осіб по 2500 євро за кожну. Наразі пасажирів із рейсу знято та передано працівникам поліції.

Ще одна пасажирка, яка прибула в Україну у березні цього року на навчання як громадянка Нігерії, намагалася потрапити на рейс до Берліна з паспортом громадянки Німеччини. Підробку під час ідентифікації особи прикордонники відразу виявили.

Іноземку на рейс також не пропустили та передали в пункт тимчасового тримання для подальшого встановлення особи та притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетинання кордону за ст. 204-1 КУпАП.

Нагадаємо, що 5 травня у місті Бориспіль на вулиці Запорізька близько 8 ранку сталась ДТП.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: