#

У Борисполі посилюють заходи безпеки

16.03.2020 16:00
У Борисполі посилюють заходи безпеки
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 березня, члени виконкому Бориспільської міської ради прийняли рішення на період карантину призупинити роботу всіх закладів господарювання незалежно від форм власності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

Відтак, з 18 березня в місті не працюватимуть торгівельно-розважальні центри, ресторани, заклади громадського харчування, театри, музеї, дитячі розважальні центри,спортивні майданчики, парки та атракціони, фітнес-клуби, тренажерні зали, басейни, стадіони, перукарні та салони краси. У штатному режимі працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та лікарні. Усі держустанови переходять на онлайн-режим. Слідкувати за виконанням такої постанови зобов'язана поліція. До того ж, самим поліцейських, а також водіям маршруток, продавцям продуктів харчування, працівникам аптек, АЗС необхідно носити медичні маски.

"Я й досі не впевнений, що для Борисполя це необхідна міра, але коли люди помиратимуть, тоді будуть нас клясти", – зауважив міський голова Анатолій Федорчук.

Нагадаємо, що в селі Проліски Бориспільського району двоє товаришів, один із яких нещодавно вийшов із тюрми, напали на свого знайомого, щоби викрасти його автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: