#

Бориспільські прикордонники у трьох іноземців виявили фальшиві паспорти

16.01.2022 17:40
Бориспільські прикордонники у трьох іноземців виявили фальшиві паспорти
Фото з мережі Інтернет

У п'ятницю, 14 січня, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники виявили трьох громадян Узбекистану із підробленими паспортами Болгарії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ДПС.

Прикордонники пункту пропуску "Київ" виявили фальшиві документи у іноземців під час повторної перевірки.  Троє громадян Узбекистану пред’явили підроблені паспортні документи Болгарії – у них були замінені сторінки з установчими даними.

З’ясувалося, що іноземці за своїми справжніми документами мали прямувати на авіарейс до Анкари, проте "передумали" та пішли на рейс до Варшави, але вже із підробленими паспортами. Охоронцям кордону вони розповіли, що придбали підробки у невідомої особи в Україні за 12 000 доларів США.

В результаті громадян Узбекистану притягнули до адміністративної відповідальності за ст 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" КУпАП. Також до Нацполіції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів". Фальшиві документи в іноземців вилучили.

Нагадаємо, що 142 працівники аеропорту "Бориспіль", які щоденно взаємодіють з пасажирами, проходять серію тренінгів, на яких вчаться особливостям комунікацій із людьми з нейровідмінностями.

Читати "Моя Київщина" у Facebook