#

У "Борисполі" приземлився вантажний літак з другою партією костюмів та масок для медиків

30.03.2020 14:45
У "Борисполі" приземлився вантажний літак з другою партією костюмів та масок для медиків
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 30 березня, з китайського міста Сямень прилетів літак, який привіз другу партію засобів індивідуального захисту для медичних працівників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Друга партія допомоги складається з 5220 медичних респіраторів, 5140 медичних масок різного ступеню захисту, 1400 медичних костюмів біозахисту.

"Всі комбінезони та маски передаємо медицині на місця: у міські та районні інфекційні відділення закладів охорони здоров’я. Це вже друга партія допомоги з Китаю. Очікуємо на додаткові поставки. Триває наша спільна протидія коронавірусу на Київщині. Продовжуйте, будь ласка, залишатися вдома та не виходьте на вулицю. Будьте здорові", – звернувся до мешканців Київщини тимчасово виконуючий обов‘язки голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Він також зазначив, що найближчим часом Київщина очікує на надходження партії плр-тестів, які доправляються в Україну окремим рейсом.

Також нагадаємо, що у Фастові в приміщенні колишньої залізничної лікарні розмістять гуртожиток для лікарів, які працюватимуть із хворими на COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: