#

У Борисполі призначили нового архітектора міста

02.06.2021 15:15
У Борисполі призначили нового архітектора міста
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 31 травня, на плановій нараді Бориспільського міського голови представили нового архітектора міста Тетяну Харитонюк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ВІСТІ".

Зі слів Тетяни Харитонюк, вже йде підготовчий етап розробки нового генерального плану для подачі на тендер. Зазначається, що поки місто працює за планом 2006 року, який на даний момент вже застарілий.

Головний архітектор міста, району погоджує містобудівне та архітектурне проектне рішення об'єктів будівництва, розташованих в історичних ареалах, на магістралях та площах загальноміського значення, проектні рішення площ, парків, скверів, пішохідних вулиць, бульварів та набережних, окрім науково-проектних рішень з реставрації об'єктів культурної спадщини та проектних рішень, відібраних за результатами архітектурних конкурсів, проведених відповідно до вимог чинного законодавства.

Також нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська спільно з представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим та родинами з дітьми провели аудит аеропорту "Бориспіль" на безбар’єрність.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: