#

У Борисполі п’яний керманич влаштував ДТП та зник з місця події (ФОТО)

11.01.2021 15:20
У Борисполі п’яний керманич влаштував ДТП та зник з місця події (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 9 січня, патрульні Борисполя затримали пяного водія, який скоїв ДТП та зник з місця пригоди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Прибувши на місце пригоди, патрульні з’ясували, що сталося зіткнення двох авто: Renault Kangoo та Chevrolet Aveo. Один із учасників пригоди зник з місця події та прямує в напрямку столиці.

Інспектори передали орієнтування всім екіпажам на вищезазначений легковик. І вже на 30 км автодороги Київ-Харків патрульні зупинили правопорушника. На транспортному засобі були пошкодження заднього крила з правої сторони, що характерні ДТП.

Під час спілкування з 24-річним водієм Chevrolet Aveo, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків чоловік погодився пройти освідування. Результат тесту – 0,89 проміле алкоголю в крові. 

На порушника інспектори склали ряд адміністративних матеріалів: за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), за ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування) КУпАП. Матеріали направили до суду.

Нагадаємо, що 8 січня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали чоловіка, якого розшукували працівники поліції за вчинення крадіжки.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: