#

У Борисполі п'яний керманич зніс бетонну опору та втік із місця ДТП

02.09.2022 13:30
У Борисполі п'яний керманич зніс бетонну опору та втік із місця ДТП
Фото з мережі Інтернет

Учора, 1 вересня, близько 20-ї години, на лінію "102" надійшов виклик про ДТП, яка трапилася на вулиці Йовівка, що в Борисполі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Заявник повідомив, що зі свого двору почув гучний звук, вийшов до дороги й помітив авто Volkswagen Golf, що в‘їхало в бетонну опору. Чоловік хотів підійти ближче до авто, та водій різко здав назад і поїхав у невідомому напрямку.

Усі екіпажі патрульних міста отримали орієнтування, і вже через 15 хвилин інспектори помітили схожий транспортний засіб на вулиці Бежівка та зупинили водія. Чоловік одразу зізнався, що не справився з керуванням, вчинив автопригоду та залишив місце ДТП.

Також під час спілкування інспектори виявили у керманича явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Він пройшов огляд на стан сп‘яніння, його результат — 0.88 проміле алкоголю, при дозволеному максимумі 0.2 проміле.

Патрульні склали на чоловіка протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння вдруге протягом року) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування) КУпАП. Охоронці порядку відсторонили чоловіка від керування.

Нагадаємо, що 31 серпня в місті Бориспіль на вулиці Польовій сталася ДТП за участю п’яного водія.

Читати "Моя Київщина" у Telegram