#

У Борисполі п'яний молодик влаштував гонки з копами на крадених Жигулях (ФОТО)

14.09.2020 17:53
У Борисполі п'яний молодик влаштував гонки з копами на крадених Жигулях (ФОТО)
Фото з поліції

Сьогодні, 14 вересня, бориспільські патрульні затримали 20-річного нетверезого молодика, який намагався втекти від поліцейських на краденому авто

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

За попередньою інформацією погоня трапилася близько 2 год ночі. Спочатку бориспільські патрульні намагалися зупини водія ВАЗ 2101, водій якого рухався без увімкненого ближнього світла фар.

Однак на вимогу інспекторів про зупинку чоловік не реагував, натомість пришвидшився та небезпечно маневрував, тому поліцейські взялися його наздоганяти.

На 69 км автодороги Київ—Маріуполь патрульні спільно з поліцейськими Переяслівського відділку поліції зупинили вказане авто. На місці зупинки правоохоронці з'ясували, що 20-річний водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Зауважимо, що від проходження тесту молодик відмовився, ба більше він повідомив, що документів на авто не має, оскільки заволодів ним біля одного з бориспільських цілодобових магазинів, на вулиці Головатого.

На чоловіка склали відповідні адмінматеріали. Надалі усі обставини події з'ясовуватимуть слідчі.

Нагадаємо, що станом на 1 вересня поточного року до бюджету міста Бориспіль надійшло 386 млн грн доходу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: