#

У Борисполі п’яний чоловік заліз на паркан та кликав на допомогу (ФОТО)

28.07.2019 06:04
У Борисполі п’яний чоловік заліз на паркан та кликав на допомогу (ФОТО)
Чоловік, який кликав на допомогу

У місті Бориспіль по вулиці Камінського 43-річний чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, вирішив перелізти через паркан, щоб скоротити шлях, але застряг на ньому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

І так, вночі на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Камінського невідомий кричить "Поліція", можливо людині потрібна допомога.

Також нагадаємо, що секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Годунку погрожували гранатою, коли він відпочивав у кафе.

Прибувши на місце виклику інспектори побачили 43 річного чоловіка, який сидів на паркані. Як виявилось, чоловік направляючись до дому захотів скоротити шлях і вирішив перелізти паркан, але через стан алкогольного сп’яніння в якому він знаходився йому вдалось це на половину, тобто залізти в нього вийшло, а ось злізти ні. В зв'язку з цим чоловік сидів на паркані і кликав на допомогу.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Патрульні допомогли чоловіку злізти з паркану і провели з ним профілактичну бесіду. А у зв’язку з тим, що чоловік намагався "зрізати" шлях до дому в стані алкогольного сп’яніння охоронці порядку винесли на нього постанову за ст.178 КУпАП (поява в громадському місці в стані сп’яніння). До речі, чоловік певно так виснажився, що очікував копію постанови в стабільному боковому положенні та в першій фазі сну.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: