#

У Борисполі п’яний чоловік завдав два удари в голову патрульному

25.03.2019 10:22
У Борисполі п’яний чоловік завдав два удари в голову патрульному
Фото з мережі Інтернет

Вчора, 24 березня, у Борисполі на вулиці Київський шлях дві особи перебуваючи в нетверезому стані чіплялися до перехожих   

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

На місці виклику інспектори виявили двох чоловіків: 38-річний та 40-річний громадянин, які знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

Під час спілкування з охоронцями порядку, один з громадян, почав поводити себе агресивно та висловлюватись в бік поліцейських нецензурною лайкою. На зауваження та законну вимогу інспектора припинити правопорушення не реагував та почав чіплятися за формений одяг.

Внаслідок чого до громадянина було застосовано фізичний вплив, згідно ч.1 ст. 44 ЗУ "Про Національну поліцію" та відповідно до ч.3 п.1.г ст.45 ЗУ "Про Національну поліцію" застосовано спец. засіб, а саме, кайданки. Правопорушника інспектори доставили до Бориспільського відділку поліції.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Під час оформлення адміністративних матеріалів правопорушник продовжував поводити себе агресивно та завдав два удари в голову патрульному.

Внаслідок чого порушник отримав від інспекторів два протоколи: за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та за ст.185 КУпАП ( злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: