#

У Борисполі п’яний зловмисник втрутився у конфлікт та ледь не вбив хлопця

27.02.2020 09:12
 У Борисполі п’яний зловмисник втрутився у конфлікт та ледь не вбив хлопця
Фото з мережі Інтернет

У місті Бориспіль на вулиці Київський Шлях між дівчиною та 21-річним хлопцем виникла сварка, в яку втрутився 22-річний перехожий

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Нещодавно, на вулиці Київський Шлях, інспекторам надійшов виклик про тілесні ушкодження. На місці інспектори виявили 18-річну заявницю та 21-річного чоловіків із, ймовірно, ножовими пораненнями. Патрульні, викликавши лікарів, негайно ж почали надавати громадянину домедичну допомогу та встановлювати обставини події.

Як виявилося, усе розпочалося з простого конфлікту між 18- річною заявницею та 21-річним чоловіком. Та в один момент, в конфлікт втрутився 22-річний мешканець міста, який, ймовірно, знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Між чоловіками відбулася бійка, в ході якої, чоловік завдав декілька ударів 21-річному хлопцеві предметом схожим на ніж. Після цього він залишив місце події.

Заявниця надала опис ймовірного злочинця. Інспектори встановили місце ймовірного перебування чоловіка. Вже за деякий час, екіпаж патрульних затримав його. Весь одяг хлопця був у плямах бурого кольору, а він сам стверджував, що просто захищався. Також хлопець мав при собі ніж.

Потерпілого відразу ж забрали до медичного закладу для надання допомоги.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції.

Також нагадаємо, що 26 лютого в Бородянці водій автомобіля Nissan на іноземній реєстрації збив дівчину на пішохідному переході.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: