#

У Борисполі секретар міськради влаштував бійку з переселенцем

01.09.2019 12:29
У Борисполі секретар міськради влаштував бійку з переселенцем
Ярослав Годунок

Учора, 31 серпня, у місті Бориспіль секретар міськради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав у липні з наради, побився з переселенцем із Луганської області

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф".

Нагадаємо, що 10 липня президент України Володимир Зеленський вигнав із зустрічі раніше засудженого чиновника Ярослава Годунка.

Відео з камер спостереження опублікували на сторінці спільноти "Бориспіль для всіх" у Facebook.

Бійка сталася на першому поверсі міської ради. На записі  видно, як Годунок заходить до будівлі, підходить до групи людей, які стоять біля кабінету № 101, та рукою б’є одного з них по обличчю, через що зав'язалася бійка.

Пізніше стало відомо, що другим учасником бійки був Ігор Петровскіс, який після початку війни переселився з Донбасу до Борисполя.

Петровскіс опублікував у соцмережі відеозвернення з лікарні, у якому просить Зеленського, Авакова та СБУ взяти під особистий контроль конфлікт і притягнути Годунка до кримінальної відповідальності. На його думку, секретар не має права так себе поводити. Петровскіс заявив також, що буде звертатися до депутата Верховної Ради Сергія Буніна. Чоловік вважає, що Годунок діяв за порадою голови міськради Анатолія Федорчука. За словами переселенця, Федорчук нібито бачив, що його побили, але ніяк не відреагував.

Через годину після відеозвернення Петровскіса, Годунок пояснив причини конфлікту коментарем: "Сепар повинен відповідати за те, що образив мене, мою матір, мою країну, та моє місто. Отримавши злегка по морді, прикидається крапельницю та спектакль грає".

Також Годунок виступив із цього приводу на бориспільському радіо. Він заявив, що Петровскіс нібито співпрацював із "Партією регіонів", є прихильником Путіна й екс-ватажка бойовиків ДНР Ігоря Гіркіна. За словами депутата, переселенця неодноразово "викидали" із сесії міської ради учасники АТО. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: