#

У Борисполі спіймали молодика, який катався на автомобілі у стані алкогольного сп’яніння

09.08.2019 12:09
У Борисполі спіймали молодика, який катався на автомобілі у стані алкогольного сп’яніння
Фото з місця події

Працівники поліції затримали 26-річного молодика, який в стані алкогольного сп'яніння катався на автомобілі та не був пристебнутий пасками безпеки  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Екіпаж патрульних під час несення служби помітив автомобіль ВАЗ та зупинив за порушення Правил дорожнього руху, а саме водій не був пристебнутий пасками безпеки.

Під час спілкування та перевірки документів інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння в водія. Проте проходити огляд 26-річний порушник відмовився. Також поліцейські з’ясували, що водій взагалі позбавлений права керування за аналогічне правопорушення.

Також нагадаємо, що в березні цього року бориспільські патрульні відсторонили чотирьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Від охоронців порядку порушник отримав два адміністративних матеріали: за ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування особою позбавленою права керування) та за ч.2 ст.130 КУпАП (повторне протягом року керування в стані сп’яніння). А його автівку передали тверезому водія під розписку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: