#

У "Борисполі" українці влаштували дебош через карантин (ВІДЕО, ФОТО)

30.03.2020 06:54
У "Борисполі" українці влаштували дебош через карантин (ВІДЕО, ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 30 березня, у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" евакуйовані з В'єтнаму українці намагалися втекти від поліції та влаштували скандал проти обсервації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Віталія Глаголи у Facebook. 

Варто зазначити, що евакуйовані українці масово протестують проти карантинних заходів. Відтак, україні, які прибули з В'єтнаму, натовпом ламали двері терміналу та хотіли втекти від поліції.

"Українці, які прилетіли в країну, відмовляються від обсервації і вириваються з аеропорту. Приїхала поліція й Нацгвардія, але не сильно допомагає", - написав журналіст Віталій Глагола.

Варто зауважити, що рейс із В'єтнаму організував місцевий бізнесмен, щоб евакуювати в'єтнамців з України, а посольство України домовилося таким чином доправити додому українців, які перебували у В'єтнамі. 

Слід зазначити, що евакуацію здійснювали тільки за умови згоди на двотижневу обсервацію в одному з готелів Київської області і внесок по 200 євро з людини на її забезпечення. Однак, після повернення на Батьківщину евакуйовані громадяни відмовилися виконувати попередні домовленості та влаштували дебош в аеропорту. Відтак, для вирішення конфлікту вони підписали згоду на самоізоляцію й розійшлися.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: