#

У Борисполі вчителька НВК "Гімназія "Перспектива" увійшла в ТОП найкращих вчителів України

27.03.2020 17:30
У Борисполі вчителька НВК "Гімназія "Перспектива" увійшла в ТОП найкращих вчителів України
Світлана Жукова та школярі

Стало відомо, що в Борисполі вчителька початкових класів Світлана Жукова посіла шосте місце в загальноукраїнському рейтингу серед інших педагогів, які погодилися пройти ЗНО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісті".

Жінка єдина в Борисполі та районі погодилася пройти добровільну незалежну сертифікацію педагогів у вересні-жовтні 2019 року.

Днями вона поділилася результатами ЗНО для вчителів. Так, Світлана Жукова посіла шосте місце в загальноукраїнському рейтингу, отримавши 117 балів зі 120 можливих в першому турі сертифікації, та 83 бали зі 100 в тестуванні.

Варто зазначити, що поріг для вчителів — 50 балів, оцінювання-2019 проходили понад 800 учителів зі всієї України.

Результати ЗНО для вчителів є закритою інформацією, організаторами вирішено їх не розголошувати. Підсумки тестування та свій рейтинг можуть дізнатися лише учасники конкурсу та за бажання оприлюднити. Український центр оцінювання якості освіти пояснив це бажанням уникнути "травмування" вчителів, які не пройшли тестування успішно чи набрали невелику кількість балів.

Також нагадаємо, що 21 березня у Бориспільському районі 40-річний чоловік побив лікаря швидкої допомоги та зіпсував йому одяг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: