#

У Борисполі відновили електропостачання приватного сектору

12.12.2019 10:46
У Борисполі відновили електропостачання приватного сектору
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 10 грудня, в Борисполі сталася аварія на лінії 10 кВ "Рогозів", внаслідок цієї події близько 6000 абонентів були без електроенергії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київобленерго" у Faсebook.

Лінія відключилась аварійно 10 грудня о 13.40. Від неї живляться 58 трансформаторних підстанцій.

"Ми мобілізували бригади Бориспільского РП для ліквідації аварії і вже о 18.10 того ж дня відновили електропостачання 40 підстанцій и 4 500 абонентів. Далі продовжили роботи й випробування на лінії, щоб заживити ще 18 трансформаторних підстанцій і 1 500 клієнтів", - йдеться у повідомленні.

На місці аварії цілодобово працювали 3 бригади енергетиків. Роботи були ускладнені тим, що повітряна лінія має значну протяжність та проходить через приватні ділянки, що місяцями ускладнює доступ до опор.

"Дякуюємо клієнтам за розуміння та витримку. Наразі диспетчерською службою перевіряються всі заявки про відсутність світла, щоб переконатися – всі мешканці міста забезпечені надійним електропостачанням", - зазначається у дописі.

Нагадаємо, що група ДТЕК Ріната Ахметова купила у групи російських бізнесменів "VS Energy" контрольний пакет акцій "Київобленерго" за 180 млн доларів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: