#

У Борисполі відомий співак дав концерт на підтримку кандидата в мери

19.10.2020 13:15
У Борисполі відомий співак дав концерт на підтримку кандидата в мери
Сергій Фоменко

У Борисполі відбувся концерт відомого співака, лідера легендарного українського гурту "Мандри" – Сергія Фоменка, більш відомого шанувальникам як Фома

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", такий подарунок бориспільчанам музикант зробив, аби підтримати свого товариша Володимира Борисенка, який балотується на посаду міського голови від "Європейської Солідарності". У коментарі виданню Фома розповів, що давно й послідовно підтримує "ЄС": 

Я підтримую "ЄС" тому що це єдина партія, яка реально наближає Україну до клубу сильних, демократичних і багатих країн Євросоюзу. А виборцям хотів би порадити лиш одне: не голосуйте за тих, хто бреше і малює безхмарне безкоштовне майбутнє. За тих, хто маніпулює вашими проблемами і обіцяє їх швидко вирішити. Особливо це стосується тих, хто розікрав Схід України і обіцяє мир з ворогом. Бо цей мир на умовах ворога – рабство і втрата державного суверенітету. Тож, віддаючи свій голос подумайте дуже уважно про майбутнє своїх дітей, про свою старість, проаналізуйте усе і пошукайте інформацію про кандидатів в Інтернеті. Українці півтора роки тому, на президентських виборах вже зробили дуже драматичну помилку. Не робімо її знову, - говорить Фома.

Після концерту, який відбувся з дотриманням усіх вимог адаптивного карантину – Володимир Борисенко розповів, що в разі свого обрання міським головою планує здійснити справжню "культурну революцію". Наразі розвиток культури та мистецтва на Бориспільщині відбувається швидше всупереч, а не завдяки старанням міської влади і є винятково справою рук місцевих ентузіастів:      

Місто Бориспіль називають «повітряними воротами» нашої країни. Але у нас нема ані кінотеатру, ані навіть нормальної дискотеки – нема практично нічого для дозвілля бориспільчан. Тому я дуже хочу збудувати таку багатофункціональну споруду – на кшталт київського Палацу спорту, або виставкового центру, який є на станції метро "Лівобережна", де можна буде і концерт провести, і виставку організувати, і всі гуртки, які є в місті, там розмістити… Це буде таке місце, яке 90% свого часу заробляти, а решту часу ми використовуватимемо його за призначенням і підіймати рівень культури в нашому місті.

Фома побажав Борисенку перемоги на виборах і навіть запропонував назву для майбутнього культурно-мистецького закладу – "АЕРОПОРТ". Пообіцявши, що в разі реалізації цієї амбітної ідеї – він, разом зі своїм гуртом "Мандри", зіграє в "АЕРОПОРТУ" перший і безкоштовний концерт.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: