#

У Борисполі з вікон випало двоє дітей (ФОТО)

04.09.2019 11:32
У Борисполі з вікон випало двоє дітей (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 4 вересня, у місті Бориспіль з вікон будинків випали двоє дітей – трагічні інциденти трапилися з перервою у кілька годин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

4-річний хлопчик потрапив до реанімації, а у 3-річного хлопчика — черепно-мозкова травма струс головного мозку та численні забої.

Про трагедію і надання першої медичної допомоги повідомив черговий лікар Центральної районної лікарні, на місце інцидентів виїхали начальник Бориспільського відділу поліції, слідчо-оперативна група та працівник ювенальної превенції.

Так, 3-річний малюк випав із вікна другого поверху кімнати, поки мати готувала їжу на кухні. Повернувшись за кілька хвилин, вона побачила, що сина у квартирі не було, – хлопчик лежав у траві на москітній сітці.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook. 

Матір спустилась вниз й відвезла дитину до лікарні. Жінка пояснила, що син раніше теж вилазив на підвіконня і вона нібито неодноразово робила йому зауваження. У хлопчика виявили черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

З травмами у важкому стані до лікарні доправили й іншу 4-річну дитину, яка випала з балкона другого поверху. Хлопчик потрапив до реанімації у важкому стані.

З’ясувалося, що батько привіз сина до бабусі, аби та нагледіла за ним. Коли бабуся повернулася з кухні до кімнати, вона не побачила хлопчика, але помітила відкриті на балкон двері та розірвану москітну сітку, – дитина впала на траву.

Жінка спустилася та доправила онука до лікарні, повідомивши про це батькові.

Також нагадаємо, що 14 серпня в місті Вишневе по вулиці Освіти чотирирічний хлопчик випав із вікна четвертого поверху.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: