#

У Борисполі водій автобуса порушував ПДР

04.01.2021 12:40
У Борисполі водій автобуса порушував ПДР
Фото з мережі інтернет

У суботу, 2 січня, близько 2 ночі патрульна поліція Борисполя помітила порушення ПДР – водій автобуса на вулиці Київський Шлях не пропустив на пішохідному переході пішоходів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Патрульної поліції у Київській області.

Винуватцем був водій білого автобуса  Mercedes-Benz. Він зухвало порушив ПДР, та патрульним довелось його наздоганяти, перш ніж водій все ж зупинив трнаспорт.

Патрульні поліцейські склали на водія адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил проїзду пішохідних переходів)КУпАП.

Під час проїзду нерегульованих пішохідних переходів водії повинні бути вкрай уважні, завчасно знижувати швидкість руху та поважати інших учасників дорожнього руху.
Кожному пішоходу потрібно завжди пам'ятати, що він є учасником дорожнього руху, який впливає на ситуацію на дорозі, а водієві знати, що на ньому лежить відповідальність за життя іншої людини, – нагадує Патрульна поліція Київської області.

Нагадаємо, що чоловік породіллі, житель Бориспільщини, попросив допомоги у поліції, щоб вчасно доїхати до пологового будинку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: