#

У Борисполі хочуть повернути роздільний збір сміття

05.03.2021 18:40
У Борисполі хочуть повернути роздільний збір сміття
Фото з мережі інтернет

Вже наступного тижня в Борисполі планують оголосити конкурс на збір та вивезення побутових відходів, який передбачає повернення в подвір’я міста контейнерів для роздільного збору сміття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ВІСТІ".

Якщо раніше вивезенням побутового сміття займалося місцеве ВУКГ, а встановленням контейнерів для пластику, паперу, скла тощо, їх сортуванням та вивезенням — стороння організація, то тепер планують оголосити єдиний конкурс.

Таким чином, усі послуги, пов’язані зі сміттям, які раніше були розділені на два лоти, виконуватиме єдина організація. Географія надання послуги також розшириться та охопить не тільки місто, а й усі села Бориспільської ОТГ.

Тариф, запропонований виконавцю послуг, мінятися може лише в бік зменшення. Свою ціну має запропонувати кожен із учасників, а місто вибере найменшу.

Про наміри взяти участь у майбутньому конкурсі вже заявили кілька компаній.

Нагадаємо, що Бориспільський міський голова Володимир Борисенко та командир батальйону патрульної поліції Борисполя Артур Шкроб висловили подяку сміливій мешканці міста Анастасії Січкар, яка напередодні допомогла затримати грабіжника.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: