#

У Борисполі за ніч патрульні виявили двох нетверезих водіїв

18.02.2023 15:00
У Борисполі за ніч патрульні виявили двох нетверезих водіїв
Фото з місця події

Сьогодні, 18 лютого, патрульні у Борисполі виявили двох водій з ознаками алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Патрульної поліції Борисполя.

Вночі, близько 1-ї години, на вулиці Сергія Камінського, поліцейські зупинили транспортний засіб Honda Civic під керуванням 21-річного водія. Під час спілкування з керманичем, патрульні помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку чоловік відмовився. 

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування автомобілем.

Інший випадок трапився близько 3-ї години. Водія Mercedes-Benz Vito зупинили патрульні на одному з блокпостів. Спілкуючись з керманичем, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю з порожнини рота, виражене тремтіння пальців рук та різка зміна забарвлення шкірного покриву обличчя. Керманич погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою приладу Драгер. Результат, позитивний — 1.49 проміле. Під час перевірки документів охоронці порядку виявили, що чоловік керує транспортним засобом без посвідчення водія.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без посвідчення водія) КУпАП. Також його відсторонили від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що патрульні Борисполя виявили двох осіб із наркотиками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram