#

У Борисполі за ніч правоохоронці затримали чотирьох нетверезих водіїв (ФОТО)

12.03.2019 11:45
 У Борисполі за ніч правоохоронці затримали чотирьох нетверезих водіїв (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що впродовж нічної зміни бориспільські патрульні відсторонили чотирьох водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Трьох водіїв у стані алкогольного та ще одного у стані наркотичного. Двоє порушників вирішили відмовитися від освідування, сподіваючись, що це їх врятує від відповідальності. Факт відмови від проходження огляду охоронці порядку фіксували у присутності 2-х свідків.

А двоє інших, які зголосилися на місці події пройти освідування, прилад Драгер показав результат – 2,03 та 0,55 проміле алкоголю в крові.

На всіх чотирьох водіїв патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування транспортним засобом. Остаточне рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Вкотре наголошуємо, керуйте відповідально! Шановні громадяни, у разі виявлення водія напідпитку повідомляйте про це на службу 102, адже нетверезий водій — потенційний убивця. 

Нет описания фото.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: