#

У Борисполі затримали агресивного пасажира

12.03.2020 10:16
У Борисполі затримали агресивного пасажира
Фото з мережі Інтернет

Учора, 11 березня, у Борисполі патрульні поліцейські зупинили автомобіль через його технічні несправності, проте 29-річний пасажир всіляко перешкоджав правоохоронцям виконувати свою роботу, за що був затриманий 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вартові еспресо" у Facebook.

Відомо, що близько другої ночі патрульна поліція Борисполя зупинила авто Hyundai Elantra, у якому не працювала ліва фара. Згодом з'ясувалося, що в жінки, яка керувала автомобілем, немає посвідчення водія відповідної категорії. Окрім водійки, у салоні авто був ще 29-річний пасажир, який намагався агресивно перешкодити правоохоронцям скласти відповідний протокол на порушницю. Відтак, неадекватного пасажира було доставлено до Бориспільського відділу поліції для встановлення особи та складання адміністративних матеріалів. У результаті молодик отримав адміністративні матеріали за дрібне хуліганство та злісну непокору законним вимогам працівника поліції. На водійку патрульні склали адміністративну постанову за керування без відповідних документів.

Нагадаємо, що нещодавно Олена Зеленська відвідала школи Києва та Київської області, щоб ознайомитися з новими для українських закладів освіти підходами до харчування та рецептурами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: