#

У Борисполі затримали двох водіїв напідпитку (ФОТО)

11.05.2018 13:33
У Борисполі затримали двох водіїв напідпитку (ФОТО)

Нещодавно, 9 травня, у Борисполі затримали двох нетверезих водіїв на вітчизняних авто про яких місцевих поліцейських повідомили стурбовані різкою їздою водіїв жителі Борисполя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ВІСТІ".

Про нетверезого чоловіка за кермом ЗАЗ 1102 поліцію повідомив небайдужий, який став свідком підозрілої їзди порушника. Інспектори виявили водія на вулиці Київський Шлях близько 22-ї години, 9 травня. 40-річний бориспілець мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов перевірку на тестері Драгер, результат якої – 3,53 проміле.

Керування в стані сп’яніння у цього громадянина поліцейські фіксують не вперше. Тож, за таке повторне порушення інспектори склали на нього протокол за ч.3 ст.130 КУпАП. Також винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (керування особою, позбавленою права керування).

Транспортний засіб евакуювали.

Ще одного порушника на автомобілі ВАЗ 2106 поліцейські зупинили цієї ночі на 76 км автодороги Київ-Харків, адже попередньо до поліції зверталися громадяни, які бачили його різке маневрування.

Запах алкоголю з порожнини рота, нестійка хода, почервоніння обличчя свідчили про те, що чоловік керував напідпитку. Пройти перевірку громадянин відмовився.

На водія інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП за відсутність водійського посвідчення.

Водія від керування відсторонили.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: