#

У Борисполі затримали крадія-наркомана (ФОТО)

23.04.2020 09:58
У Борисполі затримали крадія-наркомана (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 квітня, у місті Бориспіль правоохоронці затримали 37-річного чоловіка із метадоном, який напередодні, ймовірно, вкрав гроші у своєї родички

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Варто зауважити, що першочергово правоохоронці отримали виклик про домашнє насилля. Однак, на місці події заявниця повідомила поліцейським, що її родич, який проживає разом з нею постійно здійснює крадіжки, та нещодавно в неї зникли грошові кошти. Жінка вказала поліцейським сторону, в яку пішов ймовірний крадій.

Невдовзі поліцейські виявили ймовірного крадія. Однак, під час поверхневої перевірки вкрадених грошей охоронці порядку не виявили. Натомість поліцейські знайшли згорток із зеленою речовиною рослинного походження та три пластинки метадону. Чоловік стверджував, що має дозвіл на використання пігулок, однак пред’явити його не зміг.

Нагадаємо, що вертоліт Мі-8 бориспільської бригади транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України здійснив вимушену посадку на необладнаний майданчик.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: