#

У Борисполі затримали підпалювачів автомобіля (ВІДЕО)

21.04.2021 10:15
У Борисполі затримали підпалювачів автомобіля (ВІДЕО)
Фото з місця події

Нещодавно, 17 квітня, на спецлінію "102" надійшло повідомлення від жителя міста Бориспіль про підпал автомобіля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бориспільське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Працівники Державної пожежно-рятувальної частини міста Бориспіль та слідчо-оперативна група Бориспільського районного управління поліції негайно прибули на місце події. Також по тривозі були підняті працівники відділу кримінальної поліції Бориспільського РУП.

Поліцейські відразу почали відпрацьовувати місце вчинення злочину та прилеглу територію. Завдячуючи свідкам, наявним камерам відеонагляду поліцейські оперативно зібрали необхідну інформацію, яка сприяла встановленню транспортного засобу, на якому ймовірно пересувалися зловмисники.

Менше доби знадобилося поліцейським для збору необхідної доказової інформації та подальшої ідентифікації правопорушників.

Оперативники Бориспільського районного управління поліції спільно з працівниками управління карного розшуку поліції Київщини швидко встановили місце знаходження осіб, причетних до вчинення підпалу та за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД затримали їх.

Підпалювачами виявилися 43-річний уродженець міста Донецьк та 30-річний уродженець міста Луганськ. Обоє тимчасово проживали у столиці.

За їх місцем проживання проведено невідкладні обшуки, під час яких вилучено низку речових доказів.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Бориспільського районного управління поліції за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили підпалювачам про підозру за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Досудове розслідування триває.

Також нагадаємо, що 20 квітня в Борисполі на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що дорогою рухається авто Renault Scenic, яким керує водій у не адекватному стані.



Читати "Моя Київщина" у Telegram