#

У Борисполі затримали п’яну "байкершу" без прав (ФОТО)

12.09.2020 18:36
У Борисполі затримали п’яну "байкершу" без прав (ФОТО)
Фото з поліції

Учора, 11 вересня, у місті Бориспіль правоохоронці зупини 23-річну водійку, яка керувала мототранспортом без прав та у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зауважимо, що причиною зупинки дівчини стала відсутність мотошолома під час їзди по вулиці Київський Шлях. Уже під час спілкування із дівчиною правоохоронці помітили, що та перебуває у стані алкогольного сп’яніння та попросили їй пройти відповідний тест, на що 23-річна "байкерша" погодилася.

Відтак, бориспільські патрульні виявили перевищення норми алкоголю аж в 9 разів. Окрім того, поліцейські встановили, що кермувальниця не має посвідчення водія.

На жінку інспектори склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким) КУпАП. Надалі остаточне рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд.

Нагадаємо, що депутатка Бориспільської міськради Катерина Шабан розповіла, що на місці колишнього місцевого єврейського кладовища влада вирішила облаштувати сквер.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: