#

У "Борисполі" затримали українця, який намагався ввезти 100 бойових набоїв

15.05.2018 08:36
У "Борисполі" затримали українця, який намагався ввезти 100 бойових набоїв

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" працівниками прикордоннї служби у співпраці з співробітниками Київської митниці ДФС було затримано нашого співвітчизника, який намагався ввезти партю бойових набоїв до Ураїни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ДФС України.

Українець прямував з США до Львова трансфером через аеропорт "Бориспіль". В його валізі було виявлено100 бойових набоїв для пістолета.

Для проходження митного контролю громадянин обрав спрощену систему – «зелений коридор», чим засвідчив, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та обмеження щодо ввезення на митну територію України.

На момент проходження митного контролю громадянин України, дозвільних документів на право переміщення через митний кордон України зброї та боєприпасів не мав, на лінію митного контролю «червоний коридор» не звертався, митної декларації не заповнював.

100 предметів, зовні схожих на набої калібру 9 мм з написом на торці гільзи «Blazer 9mm Luger» та магазин для набоїв до пістолету Glok, які знаходилися серед речей у багажі громадянина, а саме у  дорожній валізі без ознак приховування, було виявлено під час проведення митного контролю трансферного багажу у багажному відділенні терміналу із застосуванням технічних засобів контролю за допомогою рентген-апарату. Складено протокол про порушення митних правил. Набої вилучено до винесення судом рішення у справі

Читати "Моя Київщина" у Facebook