#

У "Борисполі" представили фотовиставку до Міжнародного жіночого дня

05.03.2020 15:17
У "Борисполі" представили фотовиставку до Міжнародного жіночого дня
Афіша заходу

З 5 по 10 березня в терміналі D аеропорту "Бориспіль" відбудитиметься фотовиставка підготовлена спеціально до Міжнародного жіночого дня аеропортом "Бориспіль" та Фондом ООН у галузі народонаселення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку  "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у Facebook.

"13 героїнь виставки – це жінки, які працюють в Міжнародному аеропорту “Бориспіль” або пілотують літаки Міжнародних авіаліній України, координують зліти та посадки літаків або контролюють кордон нашої країни. Вони розбивають всі стереотипи про поділ професій на “жіночі” та “чоловічі”. Кожна з героїнь пов’язала своє життя із авіацією і любить свою роботу. Вони стверджують, що головне в роботі – це високі професійні стандарти. Стереотипи обмежують, тоді як авіація дає можливості всім, незалежно від статі", - йдеться у повідомленні.

Організатори також зазначають, у світі понад 185 тисяч пілотів, серед них лише 5,2% – пілотеси. Ще менше жінок-капітанів літаків – 1,42%. Значною мірою такі показники – наслідок гендерних стереотипів, коли певні професії сприймають як суто чоловічі. Фотовиставка розбиває всі гендерні стереотипи і показує, що жінка вправна в будь-якій професії.

Також нагадаємо, що 5 березня, стало відомо, що працівники поліції затримали відомого автовикрадача, який напередодні влаштував погоню в Борисполі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: