#

У "Борисполі" пропагандистів з російського "НТВ" розвернули назад до Росії (ВІДЕО)

14.12.2019 07:32
У "Борисполі" пропагандистів з російського "НТВ" розвернули назад до Росії (ВІДЕО)
Скріншот із відео

Учора, 13 грудня, українські прикордонники не впустили до країни знімальну групу російського пропагандистського каналу "НТВ", коли ті проходили пункт контролю в аеропорту "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

В ефірі "НТВ" про це повідомив один з ведучих телеканалу Сергій Савін. За його словами, вони одразу розповіли прикордонникам про те, хто вони такі, звідки та назвали мету поїздки: "Ми прилетіли в Бориспіль вранці. Далі - штатна процедура проходження контролю. Відразу заявили, хто ми, що ми, які цілі, на скільки приїхали до України, що збираємося робити".

За словами пропагандиста, в Україні їх цікавило "розслідування вбивства Павла Шеремета, майбутня активізація газових переговорів і обіцяний президентом Зеленським обмін полоненими".

Однак співробітники ДПСУ прийшли до висновку, що росіяни не змогли підтвердити мету свого візиту.

"Все відбувалося чемно, дипломатично. Потім запросили до відповідальної особи, було вручено рішення: відмова у перетині державного кордону, на в'їзд до України. Офіційна причина — я не зміг підтвердити мету свого запланованого перебування", — поскаржився Савін.

Також нагадаємо, що Антимонопольний комітет України зобов'язав Міністерство інфраструктури внести зміни до наказу, який ставить Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у привілейоване становище у порівнянні з іншими українськими летовищами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: