#

У Бородянці людям не дозволили самостійно голосувати

25.10.2020 12:50
У Бородянці людям не дозволили самостійно голосувати
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 25 жовтня, у Бородянці мешканці будинку-інтернату не мали змоги проголосувати самостійно, замість них це робила керівниця закладу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За нашою інформацією мешканці будинку-інтернату називають прізвище кандидата, за якого хочуть віддати свій голос, керівнику закладу Наталії Коротенко, яка замість них ставить відповідну позначку у бюлетені.

Зауважимо, що люди навіть не називали партію та прізвище кандидата, а просто казали "за Василівну" (редак. Коротенко Наталію Василівну). До того ж, агітувати в інтернаті не дозволяли.

Ба більше, керівниця Бородянського ПНІ не хотіла впускати спостерігачів до закладу. Також Наталія Коротенко особисто ходила із членами ДВК по палатах. 

Зауважимо, що на цій же дільниці один виборець порвав бюлетень, на місце приїхала поліція. Також в одній із кабінок забули виборчий бюлетень. Окрім цього, на дільницях у Бородянці проводять опитування "5 питань від Володимира Зеленського". Загалом ситуація спокійна, дільниці відкрилися вчасно, карантинних вимог дотримано.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: