#

У Бородянці п’яний водій вдарив поліцейського та намагався втекти

11.04.2020 06:20
У Бородянці п’яний водій вдарив поліцейського та намагався втекти
Фото з місця події

У Бородянці працівник поліції побачив за кермом припаркованого авто чоловіка, який дивно себе поводив, а коли до нього підійшов, то водій вдарив його та намагався втекти

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, аби зупинити втікача, правоохоронець через відкрите водійське вікно схопив кермо. Однак чолов’яга не реагував на законні вимоги поліції зупинити автомобіль, продовжив рух і протягнув у такому стані поліцейського близько 300 метрів, аж поки не в’їхав у паркан.

Порушником виявився З4-річний місцевий мешканець з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Втім, чоловік відмовився від проходження медичного освідування. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Під час поверхневого огляду у громадянина виявили порошкоподібну речовину. Зі слів затриманого - амфетамін.

Наркотики вилучено в якості речового доказу та направлено на проведення експертизи.

Правоохоронці склали відносно порушника адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вулиць, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Також за даним фактом відкриті два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 19 березня відбулося позачергове засідання сесії Бородянської селищної ради, на якому прийняли рішення виділити на підтримку медицини 2,85 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: