#

У Бородянці скаржаться на булінг із боку вчителів

11.04.2019 13:28
У Бородянці скаржаться на булінг із боку вчителів
Фото з мережі Інтернет

У Бородянці вчителі та директор школи змушують дітей писати з будь-якого приводу пояснювальні, за які згодом учні отримають покарання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на співтовариство "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook.

Небайдужа мама-користувач соціальної мережі Facebook під ніком Лана Ланусик повідомила, що в одній із загальноосвітніх шкіл Бородянки учителі та директор школи регулярно залякують учнів за незначні порушення. Вони кажуть, що будуть писати доповідні, а потім поставлять на облік у поліції й змусять платити штраф.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Чи можна вважати буллингом залякування учнів директором школи та вчителями, якщо при самих незначних порушеннях (забув зошит, заговорив або посміхнувся на уроці), відразу лякають доповідними записками. А іноді й змушують учнів їх писати, і у випадку, якщо їх набирається вже три, то лякають, що нібито поставлять на облік в поліції або штрафом у 1750 гривень. Одну дитину з класу вже поставили на облік, ще троє дітей за словами класного керівника – на черзі. Доповідні вже написали мало не півкласу", - написала Лана. Також жінка розповіла, що одна з учениць після чергової розмови з вчителем про пояснювальні, зомліла від хвилювання та страху.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква суд виніс вирок хлопцеві за цькування, а батьки правопорушника зобов’язуються сплатити штраф.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: