#

У Бородянці за кошти резервного фонду лікарні придбали засоби індивідуального захисту

03.09.2020 12:40
У Бородянці за кошти резервного фонду лікарні придбали засоби індивідуального захисту
Фото з місця події

Учора, 2 вересня, т.в.о. голови Бородянської РДА Леонід Болясов передав головному лікарю КПН БРР "Бородянський Центр первинної медико-санітарної допомоги" Миколі Бовсуновському засоби індивідуального захисту для медперсоналу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянська  районна  державна  адміністрація" у Faсebook.

Респіратори та антисептичні засоби, які перадали, були закуплені за рахунок коштів резервного фонду Бородянської райдержадміністрації.

Т.в.о. голови райдержадміністрації Леонід Болясов наголосив, що сьогодні актуальне питання - це боротьба із занесенням і поширенням коронавіруса COVID-19, тому завдяки спільним зусиллям органів виконавчої влади і місцевого самоврядування додається максимум зусиль для забезпечення належної безпеки жителів Бородянщини.

Нагадаємо, що депутат Київської обласної ради від "Європейської солідарності" Галина Єрко розповіла про результати своєї діяльності в головному представницькому органі столичного регіону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook