#

У Бородянці закриють притулок для тварин (ФОТО, ВІДЕО)

07.08.2019 07:22
У Бородянці закриють притулок для тварин (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селищі Бородянка закриють притулок для тварин, через те що киянам незручно добиратися до нього  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "openkyiv.info".

До кінця серпня 2019 року на розі вулиці Автопаркова і високовольтного провулка в Києві почнеться будівництво Центру захисту тварин. Там буде ветеринарна клініка готель для тварин і притулок. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Після закінчення будівництва Центру захисту тварин в Києві, притулок в смт Бородянка Київської області закриють, хоча там і був недавно зроблений ремонт. За словами Петра Пантелєєва, киянам туди незручно добиратися.

Нагадаємо також, що збудований притулок для тварин у Борисполі було ще восени 2018 року, але наразі він не функціонує.

Як розповів заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелєєв, до кінця 2020 року, швидше за все, буде добудований чотириповерхова ветеринарна клініка, а також Карантинний блок.

Після планується побудувати готель для тварин: одночасно він зможе сприймати 38 собак і 22 кота. Якщо послуга буде популярною серед киян, то масштаби готелю розширять. До слова, вона буде платною.

Також на території Центру буде притулок для 120 котів і 547 вольєрів для собак.

"Ми обов'язково передбачаємо кінологів в штаті і дресирування майданчики, і майданчики для окремих прогулянок собак і кішок, тому що багато тварин потрапляють до притулку зовсім не адаптованими до співіснування з людиною в домашніх умовах, - розповіла директор Київської міської лікарні ветеринарної медицини Наталія Мазур.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: