#

У Бородянці жителі зможуть отримати медичні послуги в новій амбулаторії

30.09.2019 10:17
У Бородянці жителі зможуть отримати медичні послуги в новій амбулаторії
У Бородянці відбулося урочисте відкриття амбулаторії

У п’ятницю, 27 вересня, в Бородянці відбулося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянська  районна  державна  адміністрація" у Facebook.

На заході були присутні заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, т.в.о. голови Бородянської районної державної адміністрації Віктор Барчан, голова районної ради Георгій Єрко, селищний голова Бородянської ОТГ Олександр Сахарук, обласні депутати Галина Єрко та Сергій Федорченко.

У виступі на святі В’ячеслав Кучер підкреслив, що завдяки спільним зусиллям в країні і громадах відбуваються зміни на краще. Цьому сприяє і реформа децентралізації та медицини, і державні та місцеві програми різних напрямків, і співпраця всіх гілок влади.

Голова Бородянської районної державної адміністрації Віктор Барчан привітав усіх із такою без перебільшення непересічною подією, підкресливши, що районна влада завжди опікувалась медициною як одним із ключових соціальних напрямків. Він подякував усім, хто сприяв, допомагав і підтримував на різних рівнях, зазначивши, що будівництво амбулаторії - яскравий приклад того, як спільно потрібно робити гарні справи на благо людей.

Від районної державної адміністрації та ради цього дня керівництвом відзначено ряд керівників організацій та депутатів, чий професіоналізм і активна громадянська позиція сприяли якісному і вчасному втіленню зазначеного проекту в життя.

На святі також виступили голова районної ради Георгій Єрко, селищний голова Бородянської ОТГ Олександр Сахарук, обласний депутат Галина Єрко. Наскрізною думкою їхніх виступів було побажання всім мати міцне здоров’я, аби від сімейних лікарів отримувати лише консультації та профілактичні поради.

Заступник голови Київської облдержадміністрації В’ячеслав Кучер спільно з головним лікарем КНП БРР "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Миколою Бовсуновським урочисто перерізали червону стрічку як символ відкриття закладу. Першими в амбулаторію увійшли його справжні господарі – сімейні лікарі. Керівництвом області, району та ОТГ оглянуто кабінети, лабораторію та всі інші приміщення, які радують сучасним обладнанням, що відтепер слугуватиме здоров’ю всіх бородянців.

Також нагадаємо, що 17 вересня Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України виділило 64 млн грн на будівництво загальноосвітньої школив селі Микуличі Бородянського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: