#

У Бородянській ЦРЛ люди скептично ставляться до індійської вакцини (ВІДЕО)

12.03.2021 20:00
У Бородянській ЦРЛ люди скептично ставляться до індійської вакцини (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що до Бородянської центральної районної лікарні завезли іще 100 доз індійської вакцини CoviShield

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на  "Погляд".

У повідомленні пишуть, що щеплення зробила голова Бородянської райдержадміністрації Аліна Бурдак, кажучи, що власним прикладом хоче показати населенню, що вакцинуватись необхідно. Разом із нею вколола вакцину і заступниця голови адміністрації Людмила Зінченко. Жінка розповіла, що готувалася до щеплення ретельно стежачи за станом здоров’я.

Я вважаю, що на сьогоднішній день це питання №1, враховуючи той рік, який ми пережили. Але я все рівно вважаю, що це вибір кожної людини: робити щеплення чи ні, – розповіла вона.

Розповідають, що перед щепленням усі проходять певну процедуру: спочатку, погоджуючись на щеплення, людина надає власні паспортні дані. Потім фахівці з’ясовують, чи не має людина серйозних хронічних захворювань. І лише після огляду лікаря мобільної бригади вводять вакцину.

Також відомо, що вакцини до Бородянки привозять уже вдруге. Цього разу доставили сотню доз, проте українці не поспішають щеплюватися.

Директор Бородянської ЦРЛ Ігор Чебишев каже, що люди скептично ставляться до індійської вакцини CoviShield, хоча поки це єдина вакцина в Україні.

Нагадаємо, що за минулу добу, 11 березня, було зафіксовано 696 випадків захворювання на коронавірус.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: