#

У Бородянській ОТГ дітям роз’яснили правила пожежної безпеки

24.03.2021 20:10
У Бородянській ОТГ дітям роз’яснили правила пожежної безпеки
Фото з місця події

Сьогодні, 24 березня, Пилиповицького закладу дошкільної освіти комбінованого типу "Пилипко" завітали пожежники

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянський РВ ГУ ДСНС України у Київській області" у Faсebook.

Пожежники завітали до закладу з метою запобігання загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій та в рамках проведення Всеукраїнської громадської акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

На початку заходу, фахівці Служби порятунку "101" розповіли малечі основні правила безпеки життєдіяльності, роз’яснили правила пожежної безпеки. Рятувальники розповіли про користь та шкоду від вогню, застерегли не гратися з сірниками, запальничками та легкозаймистими речовинами.

Особливу увагу приділили вивченню порядку дій при виявленні та поводженні з вибухонебезпечними предметами. Наостанок заходу, рятувальники надали педагогам наочні агітаційні матеріали для оновлення куточку безпеки в дошкільному навчальному закладі.

Подібні заходи для дітей будуть проводитися й надалі, аби навчити підростаюче покоління діям у разі виникнення надзвичайних подій та елементарним правилам безпеки, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що до Бородянського центру первинної медико-санітарної допомоги депутати Київської обласної ради від "Європейської Солідарності" Тетяна Семенова та Галина Єрко привезли кисневі концентратори.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: