#

У Бородянському психоневрологічному інтернаті сформувалася подвійна влада

21.03.2021 09:40
У Бородянському психоневрологічному інтернаті сформувалася подвійна влада
Фото з мережі Інтернет

У Бородянському психоневрологічному інтернаті обов’язки директора виконують одразу дві особи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

За словами нардепки, в Бородянському психоневрологічному інтернаті існують два накази на призначення двох різних людей в.о. директора інтернату. Вона зазначила, що це сталося через бажання окремих ділків взяти під контроль підприємство.

Пономаренка С.М. наказом Департаменту соцзахисту КОДА визначено в.о. директора інтернату у зв‘язку зі смертю колишнього директора Коротенко Н.В.

Іваненка І.А. розпорядженням Київської обласної ради призначено в.о. директора інтернату на два місяці.

При цьому розпорядження КОР не погоджувалося із Департаментом соцзахисту КОДА. Більше того, не скасовувався попередній наказ про визначення Пономаренка С.М. в.о. директора, – додала Смаглюк.

Унаслідок цієї ситуації стався конфлікт через визначення підпорядкування охорони інтернату. Закінчилася історія гучним скандалом та викликом поліції.

З огляду на абсолютно неконструктивну позицію обох сторін цього процесу вимагаю  від голови КОР Олександра Склярова скасувати своє незаконне розпорядження про призначення  Іваненка І.А. Голові КОДА забезпечити невідкладне внесення до КОР подання про призначення на посаду особи, яка відповідатиме вимогам, встановленим Типовим положенням про психоневрологічний інтернат, – наполягає Ольга Василевська-Смаглюк.

Нагадаємо, що північний офіс Держаудитслужби почне фінансову перевірку бюджету Бородянської селищної ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: