#

У Бородянському районі діятиме волонтерський табір БУР

04.04.2019 15:43
У Бородянському районі діятиме волонтерський табір БУР
Проект "Будуємо Україну разом"

Селище Немішаєве Бородянського району стало одним із з 15 населених пунктів, що прийматимуть у себе проект "Будуємо Україну Разом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний сайт Немішаївської селищної ради.

Як відомо, головною метою табору БУР є сприяння позитивним зрушенням у суспільстві через активізацію людей та залучення їх до розбудови власної громади, налагодження співпраці з місцевою владою та бізнесом та формування позитивного іміджу населеного пункту.

Тому в кінці червня – на початку липня (дати уточнюються) у Немішаєвому діятиме літній волонтерський табір БУР, завданнями якого є: створення громадського простору (облаштування частини яру біля школи мистецтв та добудова культурно-просвітницького центру на території церкви Різдва Пресвятої Богородиці); ремонт помешкань сімей, які цього потребують; створення муралу.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Місцевими координаторами заходів стали представники Немішаєвого та Микулич Людмила Кіндрат та Олена Хоффман, які нещодавно повернулись з навчання, де обмінялися досвідом та обговорили подальші робочі плани.

"Перед нами стоїть багато завдань з організації, тому запрошуємо до співпраці волонтерів, активістів та благодійників! Бо як кажуть БУРівці: "Якщо не я, то хто?!" – зазначила Людмила Кіндрат.

Нагадаємо, що діти Бориспільського району навчатимуться в мовних таборах GoCamp.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: